Muutoksia minun nurkassani

Pian tulee kolme vuotta siitä, kun muutin tähän taloon. Olen ollut onnellisempi kuin osasin kuvitellakaan voivani olla. Tämä koti on ollut paikka elämäni parhaille käänteille, ja nähnyt sellaisen määrän rakkautta ja onnea, että ihme etteivät seinät ole sokerista sulaneet.

ulkokuva

Mutta nyt on muutoksen aika. Puolison työ siirtyy Kainuuseen, ja koska minun työni on joustavaa, muutan mukana. Kesän jälkeen matkalaukku- ja autoiluelämä kahden kodin välillä vaihtuu yhteen yhteiseen kotiin, mikä tulee helpottamaan arkea huomattavan paljon.

Viihdymme molemmat tässä ensimmäisessä yhteisessä kodissamme todella hyvin. Muutto ei siis ole talon tai kylän huonoutta, mutta luovumme tästä saavuttaaksemme muita asioita, kuten enemmän aikaa yhdessä ja vähemmän tien päällä reissaamista.

Eilen laitoimme ilmoituksen nettiin, ja kun jaoin ilmoituksen facebookiin, minulta pääsi äänekäs itku. Vielä tänä aamunakin itkin, kun näin ilmoitukseni. Vaikka muuttoon on muka valmistautunut henkisesti jo viime syksystä asti, ilmoituksen näkeminen tekee asiasta konkreettisempaa kuin mikään muuttosuunnitelma.

Kaihoisasta itkeskelystä huolimatta suunnitelmat pysyvät. Siksi tämä nurkkani maailmassa on todellakin myynnissä. Vinkkaa tutuille tai sovi itse näyttöaika. Tässä talossa on erinomaiset mahdollisuudet elää hyvää, henkisesti rikasta ja onnellista elämää.

Jätä kommentti